Hisenda escurça en 1 dia el termini per domiciliar les autoliquidacions del 1r trimestre de 2014.

hisenda-rectifica

abril2Els col·legis professionals han posat el crit al cel, però com ve sent habitual, de poc ha servit. 

Per aquest mes d’abril, donada la coincidència de les vacances de Setmana Santa amb els últims dies per a la presentació de les autoliquidacions corresponents al 1r trimestre d’enguany, s’havia sol·licitat a hisenda una ampliació del termini habitual.

Després d’obtenir per part de la AEAT una negativa com a resposta, adduint que legalment no hi havia temps per a poder modificar-ne la data, ha estat majúscula la sorpresa en veure com han publicat a la seva web que: El termini de presentació amb domiciliació bancària per a les autoliquidacions que s'hagin de presentar el mes d'abril de 2014 serà de l'1 al 14 d'abril.

O sigui que en lloc de mirar de facilitar, tant a empresaris com a professionals, la presentació de les autoliquidacions d’aquest primer trimestre d’enguany, dins de la normalitat d’aquest país, han optat per complicar, si hi cap, una miqueta més les coses. Per tant, soferts contribuents, o espavilem a domiciliar amb el handicap que suposa disposar d’un dia menys, o bé ens quedem treballant —penitents per expiar els nostres pecats fiscals, com toca en aquestes dates— per poder presentar les autoliquidacions com a màxim el dia després de Pasqua.

Vacances de Setmana Santa, sí, però per a qui?

Termini1rTrimestre

Euro-Comptables

Euro-Comptables

Powered by WordPress | | Designed by: video games | Thanks to game news and Webdesign Berlin