Càlcul devolució “Cèntim sanitari”

centims

El “cèntim sanitari” no es tracta pas d’un cèntim per litre. De fet segons la Comunitat Autònoma, el període i el tipus de combustible, pot arribar fins els 7,2 cèntims per litre. Per tant, si tenim en compte tan sols els anys no prescrits que són 2010, 2011 i 2012 pel número de litres, ens pot resultar interessant reclamar la corresponent devolució. En aquest enllaç podreu veure l'evolució dels tipus impositius estatal i autonòmics, del IVMDH, des del 2009 fins al 2012.

Si voleu fer el càlcul del què us haurien de retornar en el vostre cas, posem a la vostra disposició una nova funció en el nostre apartat d’eines:

calcul-devolucio

Si trobeu interessant l’import que us ha sortit, ara us cal emplenar un formulari i aportar la documentació justificativa del consum i pagament del carburant durant els anys 2010 al 2012 (període resultant de la combinació entre la prescripció de quatre anys i la finalització de la vigència de l’impost amb data 1 de gener de 2013)

El formulari a emplenar el trobareu clicant sobre aquest enllaç. Com podreu observar, per a tramitar-lo, caldrà que us identifiqueu mitjançant un certificat electrònic, DNI electrònic, o el recentment inventat PIN24H.

Les reclamacions anteriors a 2010 estan prescrites i tan sols es pot intentar la seva reclamació per la via administrativa de la responsabilitat patrimonial de l’administració.

Més informació sobre el “cèntim sanitari”.

Euro-Comptables

Euro-Comptables

Powered by WordPress | | Designed by: video games | Thanks to game news and Webdesign Berlin