Model 720 (Termini de presentació)

Us recordem que el propvinent 31 de març (tot i que en ser inhàbil, aquest any s’ajorna fins al 2 d’abril) finalitza el termini per a la presentació del Mod. 720, mitjançant el qual estem obligats a informar a l’Agència Tributària dels següents béns:

— Comptes en entitats financeres situades a l'estranger.

— Valors, drets, assegurances i rendes dipositades, gestionades o obtingudes a l'estranger.

— Béns immobles i drets sobre béns immobles situats a l'estranger.

Sempre que valorats cadascun dels 3 apartats per separat, algun d'ells superi els 50.000 €.

Si ja heu fet alguna declaració anterior, tan sols l’haureu de tornar a fer en el cas que en algun dels grups es produeixi un increment superior als 20.000 € respecte a l’última presentada.

Penseu que també s'impliquen als apoderats i a les persones autoritzades.

Eleccions 21 de desembre de 2017

 

  PERMÍS RETRIBUÏT

Exercir el dret a vot en un dia laborable, en té inherent un altre —de dret—, el de gaudir d’un permís retribuït per a poder-ho fer.

Tot i que el mateix, pot variar depenent de quina sigui la jornada laboral:

  • Treballadors que el seu horari coincideixi en sis o més hores amb el de la votació (de 09:00 h a 20:00 h), gaudiran d’un permís retribuït de quatre hores.
  • Treballadors que el seu horari coincideixi en quatre o més hores però menys de sis, gaudiran d’un permís retribuït de tres hores.
  • Treballadors que el seu horari coincideixi en dues o més hores i menys de quatre, gaudiran d'un permís retribuït de dues hores.
  • Treballadors que el seu horari no coincideixi amb el de la votació o ho faci per un període inferior a dues hores, no tindran dret a cap permís retribuït.

Si la durada de la jornada és inferior a l'habitual en l'activitat, la durada del permís es reduirà en proporció a la relació entre la jornada de treball que desenvolupin i la dels treballadors contractats a jornada completa.

Canvi base cotització autònoms

noticia-octubreUn any més, us recordem que si sou autònoms i voleu canviar la vostra base de cotització, ara és un dels moments per fer-ho.

Teniu de termini fins el proper 31 d’octubre.

Les modificacions tindran efecte gener de 2017.

Accés al servei (telemàtic)

Sol·licitud en PDF

ÚLTIMS DIES!!!

ajuntament_1-jpg-450x305 Està a punt de finalitzar el termini del Pla 3000. Pla Municipal de Foment d’Ocupació

Amb aquest “Pla”, l’Ajuntament de Premià de Dalt subvenciona amb 500,00 € al mes, la contractació d’aturats residents al poble. Els contractes han de tenir una durada de 3 a 6 mesos i poden ser a jornada complerta o parcial, si bé en aquest últim cas no podrà ser inferior al 50% de la jornada complerta i la subvenció a cobrar serà proporcional.

El període d’execució anava des de l’1 d’octubre de 2015 fins a l’ 1 d’octubre de 2016.

Powered by WordPress | | Designed by: video games | Thanks to game news and Webdesign Berlin