Sense canvis significatius, exceptuant:

  • El tancament perimetral passa de municipal a comarcal. Per tant, a partir d’avui 8 de febrer, qui s’hagi de desplaçar fora de la comarca per causa justificada, és aconsellable que porti el corresponent certificat d’autoresponsabilitat. Aquí teniu l’enllaç per confeccionar-lo https://certificatdes.confinapp.cat/#/ . Si és per qüestions de feina, és recomanable acompanyar-lo d’una nòmina, rebut d’autònoms, contracte… (depenent de si és treball per compte propi o d’altri). Si com empresa s’han fet certificats per les situacions anteriors, tan sols es tracta d’actualitzar-los.
  • Els bars i restaurants  podran ampliar l’horari d’obertura i obrir de dos quarts de vuit a dos quarts d’onze del matí i d’una a dos quarts de cinc de la tarda.
  • Els gimnasos podran reobrir i limitar el seu aforament al 30% i les activitats de grup a sis persones.
  • Les llibreries passaran a tenir consideració d’establiment cultural i per tant podran obrir el cap de setmana.

Recordar-vos que amb motiu de les properes eleccions, està permès sortir de la comarca per assistir a mítings electorals i, aquest cop, també per fer activitats escolars fora del centre docent (sense pernoctació). En canvi, no ho està sortir de la comarca per anar a una segona residència.

Pel que fa a la resta de mesures restrictives, segueixen vigents com fins ara.

Com sempre, quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o consulta.

Euro-comptables, S.L.